tiistai 5. joulukuuta 2023

Nelosluokat voittoisia syksyn lukukampanjassa

Syyslukukauden lukukampanjassa Suomalaisen Kirjakaupan lahjakorteilla palkitaan luokat 4AB, 4CD ja 4F. Luokka 3C saa kannustuspalkintona pussilliset jouluherkkuja. 4F-luokka koosti syksyn lukukampanjastaan upean Lukutoukka-videon, 4CD-luokan oppilaat olivat pitäneet lukemastaan lukupäiväkirjaa ja 3C-luokan oppilaat pitäneet kirjaa kotona luetuista hetkistä. Tässä kuvaus 4AB-luokan lukukampanjasta:

"4AB-luokka on osallistunut koko tämän syksyn kirjaston Lukutiikeri-kampanjaan. Oppilaat lukevat sekä koulussa että kotona kirjoja. He ovat asettaneet itselleen tavoitteen, montako kirjaa he lukevat ja montako lukuiltaa viikossa he valitsevat. Vanhemmat tukevat lukemista. Oppilaat tekevät vuoden aikana viidestä kirjasta pienen kirja-arvostelun ja vinkkaavat luokkakavereilleen ainakin yhdestä kirjasta. Keväällä oppilaat saavat Lukutiikeri-diplomin, jos on lukenut vähintään viisi kirjaa."

- 4AB-luokan opet


Kiitokset kampanjaan osallistuneille luokille ja onnittelut voittajaluokille!  Kevätlukukauden lukukampanja on suunnattu yläkoululuokille ja siihen sisältyy kirjoituskilpailu. Kiitokset Järvenpään Suomalaiselle Kirjakaupalle lahjakorteista ja yhteistyöstä!

Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...