perjantai 23. elokuuta 2024

Seiskojen toiminnallisessa vanhempainillassa

7. -luokkalaisten toiminnallisessa vanhempainillassa 22.8. 7. -luokkalaiset kokoontuivat koululle vanhempineen. Illan aluksi rehtoreista Asta Pekkala kertoi koulun käytänteistä ja esitteli 7. -luokkalaisten opettajat. Myös nuorisotoimen edustajat kävivät esittäytymässä.

Yhteisen osuuden jälkeen kierreltiin opetusluokkia. Kierroksella keskityttiin niiden oppiaineiden opetukseen, jotka alkavat 7. luokalla. Näihin kuuluvat mm. kotitalous ja fysiikka. Opinto-ohjaajien pisteellä pelattiin ammattibingoa ja tutustuttiin opoilun onnenpyörään. Opot kertoivat, millaista yhteistyötä opinto-ohjauksessa tehdään muiden oppiaineiden kanssa. 

Biologian ja maantiedon luokassa tutustuttiin luuranko-Sirpaan ja tunnisteltiin kehon luita. Hyvin pärjäsivät huoltajat testissä!


Kotitalouden luokassa käytiin läpi kotitaloudessa opiskeltavia asioita ja arviointiperusteita. Lopuksi huoltajilta testattiin mausteiden tunnistamista. Hyvin pärjäsivät huoltajat tässäkin tunnistustestissä!



Yhteisen toiminnallisen vanhempainiltaosuuden jälkeen kokoonnuttiin vielä luokanvalvojanluokkiin keskustelemaan luokan käytänteistä, tulevista yhteisistä asioista ja yläkoulun aloittamisesta.

Tervetuloa yläkouluun seiskat ja olkaa huoltajat opettajiin ja luokanvalvojiin yhteydessä aina tarpeen mukaan! 

Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...