torstai 26. elokuuta 2021

Koulurauhan julistus ja Itämeripäivän viettoa

Koulurauha julistettiin täksi lukuvuodeksi keskiviikkona 25.8.2021 klo 10.00.Tänä lukuvuonna koulurauha julistettiin Sodankylässä, ja koulurauha julistettiin jo 31. kerran. Yhteiskoululla koulurauhan julistus kuunneltiin keskusradiosta aamupäivällä. Lukuvuoden koulurauhateemaksi on valittu turvallinen koulu. Koulurauhavuoden slogan Erilaisuus on rikkaus muistuttaa, että erilaisuus kuuluu elämään ja ketään ei saisi jättää ulkopuolelle erilaisuuden vuoksi. Miten sinä voisit lisätä avointa asennetta ja vähentää ennakkoluuloja toisi kohtaan?


Torstaina 26.8. 2021 oli Itämeripäivän vuoro. Teemapäivällä pyritään kiinnittämään huomiota Itämeren tilaan ja herättämään keskustelua Itämeren suojelusta. Teemapäivän huomiointi näkyi myös kouluruokailussa. Ennen ruokailua 5A-luokka mietti eri maiden ympäristöviranomaisiksi eläytyen, miten Itämeren tilaa voisi parantaa.





https://itameripaiva.fi/

 


Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...