sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Hyvää joulua!

Joulua on odoteltu Yhteiskoululla erilaisten jouluisten tapahtumien ja tempausten myötä. Kotitalouden tunneilla sekä yleisopetuksen ja Juholan yhteistyöluokkatunneilla on suunniteltu, koottu ja koristeltu piparkakkutaloja, luokkien ikkunoihin on päivä päivältä rakentunut yhteinen joulukalenteri ja äikän tunneilla on kirjoiteltu tonttutarinoita. Joulukirkossakin ehdittiin käymään.


Valoa pimeyden keskelle toi Lucia-neito, Juholan koulun pihalla pidettiin joulumyyjäiset ja kuviksen tunneilla on tehty joulukoristeita ja koulun tiloihin tunnelmaa luomaan.




 Luokissa on vietetty yhdessä aikaa lautapelaillen ja tukioppilaiden ohjaamana, ja eskarilaiset ja koululaiset kiersivät yhdessä jouluisia rastipisteitä Vaakku Variksen joulupolulla. Joulupolulla etsittiin tonttuja ja tähtien takana olevia kirjaimia, laulettiin, tanssittiin, haisteltiin jouluisia tuoksuja sekä lopuksi paistettiin makkaraa.




Joulunodotustunnelmat tiivistyivät perjantaina 20.12. joulupajoissa. Joulupajoissa päästiin mm. liikkumaan, tekemään musiikkia, koristelemaan piparkakkuja, tekemään joulukortteja ja katsomaan jouluinen filmi.







Nyt on joululomalle laskeutumisen ja levon aika.....
Hyvää Joulua kaikille ja Oikein Hyvää Vuotta 2020! ❤️

Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...