maanantai 9. joulukuuta 2019

Yrityskylässä

Yhteiskoulun ysiluokkalaiset ovat käyneet Yrityskylä-vierailulla syyslukukauden aikana. Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. 
Yrityskylässä on omat peliareenat kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille. Yrityskylä Yläkoulun peliareenalla oppilaat johtavat kilpaa yritystä kansainvälisillä markkinoilla. Oppilaiden toisiaan vastaan kilpailevissa johtoryhmissä jokaisella oppilaalla on oma vastuualueensa. Pelin aikana tiimit valmistavat ja myyvät tuotettaan asiakkaille  ja johtavat yritystä yhden fiktiivisen vuoden ajan. Voittajatiimi on se, joka on saanut kasvatettua hyvän liiketuloksen lisäksi eniten mainettaan. Pelissä yhdistyvät digitaalisuus ja vuorovaikutus. Pelipäivän pelissä vain raha ei ratkaissut sijoitusta ja voittoa, vaan siihen tarvittiin tuoton lisäksi mainepisteitä, joita kertyi vastuullisesta toiminnasta.

Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...