keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Skabojen skabassa kerättiin pisteitä luokalle

Skabojen skaba on osa Järvenpään nuorisopalveluiden järjestämää välituntitoimintaa. Siinä on viikoittain vaihtuva kilpailu, jossa oppilaat voivat kerätä pisteitä omalle luokalleen. Tänä syksynä osakilpailuissa on kerätty pisteitä ketteryyttä vaativalla kynä pulloon -pelillä, roskispingiksellä, palapelin kokoamisella mahdollisimman nopeasti sekä poro-pelillä. Pelit ovat leikkimielisiä, ja osallistumisestakin saa aina pisteen. Lisäpisteitä on myönnetty luokille luokkakavereiden kannustamisesta ja yhteistyöstä. 

Välituntitoiminnan ja skabojen skaban tavoitteena on tukea koulujen yhteisöllistä työtä. Peleihin käytetään usein tavallisia toimistotarvikkeita, jotta oppilailla on mahdollisuus kopioida idea omatoimisten välkkäpelien toteuttamiseen koulullaan. 

Syyslukukauden Skabojen skaban voitti Yhteiskoulun luokista aktiivinen ja iloinen 7A! Palkinnoksi he saivat nuorisotoimelta säkillisen limsaa, sipsejä, popcornia ja karkkeja. Ne nautitaan yhdessä viimeisenä koulupäivänä ennen joululomaa samalla kun katsotaan elokuvaa tai pelaillaan lautapelejä.

Kiitos nuorisotoimen työntekijöille skabojen järjestämisestä ja onnea 7A!
Skabojen skaba jatkuu taas kevätlukukaudella: Yhteiskoululla on mahdollista skabailla tiistaisin klo 11.45-12.30.

Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...