perjantai 31. maaliskuuta 2023

"Minulle jäi hyvä fiilis MOK:sta"

Monialaisten oppimiskokonaisuuksien parissa on ehditty kevään aikana puuhailla monenlaista. Kevään MOK:n aihe on monilukutaito. 

3ABC, 7C sekä 3-4D toteuttivat taitoainepainotteisen projektin. Projektissa seiskat suunnittelivat kolmosten toiveiden pohjalta erilaisia välipaloja. Ohjeen he laativat kirjallisena harjoitellen samalla reseptin ja työohjeen kirjoittamista. Osa kolmosista pääsi tekemään ohjeen mukaisia välipaloja seiskojen kanssa. Osa kolmosista taas pääsi tekemään erilaisia pieniä askarteluja ja käsitöitä seiskojen ohjauksessa. Tätä tuntia varten seiskat olivat tehneet video-ohjeet, joita kolmosten olisi mahdollisimman helppo seurata. Seiskojen ohjausta oli tarjolla myös ihan kädestä pitäen.

Oppitunnit olivat mukava kokemus kaikille oppilaille. Oppilaiden kommentteja projektista:

“Onnistuin erityisen hyvin alakoululaisen ohjaamisessa kotitalousluokassa. Minulle jäi hyvä fiilis MOK:Sta.”

“Lennokkien tekeminen ja taittelu oli kivaa. Oli kiva katsoa isojen oppilaitten tekemiä videoita. Ensin jännitti isot oppilaat, mutta sitten ei enää, kun oli niin kivaa.”

“Oli tosi hyvät ohjeet ja myös tarpeeksi selkeät. Oli hyvät ohjaajat ja oli kivaa, siis tosi kivaa. Oli myös mukavaa ja ei tarvinnut jännittää.”


Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...