keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Ryhmäytysleikkejä Temalilla

7. -luokkalaisille pidetään Järvenpään nuorisotalo Temalilla ryhmäytyspäivät huhti- ja toukokuussa. Huhtikuun ryhmäytyspäivässä luokan kanssa tehtiin erilaisia ilmaisutaito- ja yhteistyöleikkejä. 

Pyörät parkkiin ja yläkertaan Temalilla!

7A-luokan ryhmäytyspäivän yksi hauskimmista yhteistyöleikeistä taisi olla Mona Lisa. Siinä joukkueittain piirrettiin vuorotellen toisten selkään kuva, jonka vain jonon ensimmäinen oli nähnyt. Kuvat muuttuivat matkalla aika tavalla! Tunnistatko, onko tämä piirros kuppikakku, avain, pääkallo vai Taistelevat metsot?



Pääkallohan se, aivan selvästi!

Päivän aikana ehdittiin myös jutella, millaiset omat fiilikset omasta luokasta ovat ja millaisia asioita kouluun kaivattaisiin enemmän. Ideoita, ajatuksia ja fiiliksiä kerättiin post it -lapuin. Toiveissa oli mm. sohvia ja muita istuinjuttuja, eläinvieraita koululle ja kivoja lautapelejä. Toiveita esitettiin myös suvaitsevaisuuden ja ystävällisyyden suhteen.


Toukokuussa Temalille kokoonnutaan vielä uudelleen. Silloin on tarkoitus tehdä yhdessä ruokaa ja leipoa. Herkkuja on luvassa: suunnitelmissa on tehdä tacoja, tortilloja tai pizzaa ja leipoa vaikkapa mokkapaloja, brownieita tai kääretorttua.

Kiitokset Järvenpään nuorisotoimelle kivasta päivästä Temalilla! 💙

Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...