maanantai 11. marraskuuta 2019

Koirakavereita luokassa

Olemme löytäneet Karva-Kaverit ry:n kautta luokallemme kaksi koirakaveria. Ennen kuin koira voi ryhtyä tähän työhön, sen pitää suorittaa soveltuvuuskoe, jossa arvioidaan, onko koira sovelias koirakaveritehtävään. Testin suorittanut koira saa pitää oranssia työliiviä päällä vierailujen aikana. Koirien omistajat tekevät koirakaverityötä vapaaehtoispohjalta.
Olemme onnekkaita, kun löysimme ihastuttavat irlanninsusikoirat Cailan ja Pirkon luokkamme koirakavereiksi. Olemme tavanneet syksyn aikana kaksi kertaa, ja jatkossa tapaamiset on sovittu n. 1krt/kk. Oppilaat saavat silitellä ja rapsutella koiria ja olemme kutsuneet naapuriluokkien oppilaita koiria tapaamaan. Koirat ovat haistelleet luokassa, ja moni oppilas on saanut märän pusunkin koirakaverilta! Oppilaat ovat myös tehneet tehtäviä koirien vierailuihin liittyen. Yhdessä koirien kanssa on mm. opiskeltu matikkaa. Caila ja Pirkko tietävät, että koskemalla punaiseen palloon saa koirannappuloita.
Juholan 1.-2. luokan oppilaat ja opettajat



Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...