tiistai 29. lokakuuta 2019

Nälkäinen susi ja lentävä lehmä kavereineen on pian täällä!



Viime keväänä Juholan koulun oppilaat kirjoittivat kokonaisen kirjallisen verran mitä mielikuvituksellisempia ja uskomattomampia tarinoita! Idea ja aloite projektiin lähti koulun vanhempainkerholta, ja ajatusta lähtivät innolla edistämään opettajat yhdessä opetusryhmiensä kanssa. Varsinaisen kirjoitustyön tekivät oppilaat - jokainen heistä omalla tasollaan ja joko itsenäisesti tai osana ryhmää. Mielikuvituksella ei tuntunut olevan rajoja!  

"Tarinat ovat aivan mahtavia!" kirjan kuvittaja Harri Istvan-Mäki innostui, ja niinpä kirja sisältääkin paljon hauskoja värityskuvia tarinoiden rinnalla. 

Kirjan ennakkomarkkinointi on käynnistynyt ja tilauskirja on alkanut täyttyä. Kaikki kirjan tuotot menevät lyhentämättöminä kirjailijoiden - eli oppilaidemme - hyväksi. Toivottavasti mahdollisimman moni huomaa kirjan ainutlaatuisuuden ja haluaa hankkia teoksen itselleen muistoksi tai kenties läheiselleen taatusti hyvää mieltä tuovaksi lahjaksi. Kirjaa voi tilata netistä (tilaukset@reunalla.fi ja reunalla.fi -sivustolla) sekä puhelinnumerosta 040 578 8049. Ennen 15.11. tilatut kirjat saa alennettuun hintaan 20e/kpl!

Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...