keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Anjalan Tarzaneita ja betonitöitä leirikoulussa

Tiistaina menimme aamulla bussilla leirikoululle. Matka kesti noin 1,5 tuntia. Saavuimme leirikoululle ja saimme avaimet kämppiin. Oli noin tunti aikaa kotiutua ja sen jälkeen oli ruokailu. Ruokailun jälkeen toisella ryhmällä oli Anjalan Tarzan, toisella oli betonipaja. Ohjelmien jälkeen oli n. 1,5h vapaa-aika. Vapaa-ajan jälkeen meillä oli lounas ja taas vapaa-aikaa. Ensimmäinen päivä oli mukava.  

 

Ohjelmat: Tarzan oli uskomattoman hauskaa!  Se tuntui kuin leijuisi ilmassa! Ensin oppilas, jonka vuoro oli, laitettiin valjaisiin. Sen jälkeen hänet vedettiin ylös köydellä. Kun oppilas oli tarpeeksi ylhäällä, hän irrotti köydestä, joka piti hänet ylhäällä ja alkoi keinua hullulla vauhdilla. Se oli upeaa! 

Betonissa me saimme tehdä erilaisia koristeita ja muita betonitöitä. Kaadoimme betonia erilaisiin muotteihin, kuten sydän-, ympyrä- ja tähtimuotteihin. Odotimme, että betoni kuivui ja irrotimme valmiin työn muotista. Niistä tuli upeita! 

Jousiammunnassa ammuimme jousipyssyillä maalitauluun. Osa laski pisteitä, osa harjoitteli tähtäystä. Saimme usein seitsemänkymmenen pistettä. Lopussa otettiin kilpailu. Jousiammunta oli hauskaa ja saimme harjoiteltua tähtäystä!  

Matalahajoiteradalla kiipeilimme ja tasapainottelimme erilaisilla tavoilla. Esimerkkinä trapetsi, renkaat, gladiaattorikaiteet ja tarzanköydet. Lopussa menimme tarzanköysiin, joissa piti aina mennä johonkin järjestykseen esim. ikäjärjestykseen ilman että puhuttiin. Se oli hauskaa! 


Kirjoittajina 6C-luokan oppilaita

 

 


Taiteidenvälinen opetus: Ruokaa!-näyttely 8.10.-8.11.2024

Ruokaan liittyy monenlaisia muistoja. Ruokaa tarjotaan tärkeissä tilaisuuksissa, lohdutukseksi ja kun on aihetta juhlaan.  Ruokaa ja elämää...